11 Ocak 2019 Cuma

Revolution Conceal & Define


Makyaj çantalarının vazgeçilmesi kapatıcılar ciltteki yorgun görünümü ve lekeleri mucizevi bir şekilde kapatmasıyla çoğu zaman hayat kurtarıyor. Kişisel bakım ve güzelliğin vazgeçilmez adresi Watsons’ın yoğun ilgi gören markalarından Revolution’ın yeni kapatıcısı Conceal & Define makyajınızda kusursuzluğu yakalamanıza yardımcı oluyor.





Açıktan koyuya, soğuktan ve sıcağa kadar birçok farklı alt tona kadar genişleyebilen 10 farklı doğal renk içeren Revolution Conceal & Define Kapatıcı hafif dokusuyla da cildi ağırlaştırmıyor.
Çizgilere, lekelere, farklı tonlara elvada!
İnce çizgileri ve gözenekleri ortadan kaldırarak ciltte mat bir görünüm oluşturan kapatıcı, pigmentli yapısı sayesinde kontür uygulamaları için de kullanılabiliyor.
Daha pürüzsüz, daha taze
Yumuşak dokuya sahip fırçasının yardımıyla da göz altı gibi cildin hassas bölgelerine kolay bir uygulama imkanı sunan Revolution Conceal & Define Kapatıcı, göz altındaki koyu halkaları kapatıp yorgunluk izlerini gidererek pürüzsüzlüğü yeniden tanımlıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

#lerzankaradanli23nisan5yasinda

Herkese merhaba. İnstagram da gün aşırı aktif olabiliyorum ama burayı biraz boşladığımın farkındayım. Dedim kiii, güzel bir geri dönüş yap...