Eşsiz manzarası ve
lezzetleriyle Lacivert Restaurant & Bar, Ocak ayı boyunca
mevsimsel lezzetlerde ‘Dil Balığı’ ve ‘Hardal Otu’nu özel
pişirme teknikleriyle hazırlayarak misafirlerine sunuyor.
Boğaza
hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en
seçkin restoranlarından olan Lacivert, misafirlerine özel tatlar
sunmaya devam ediyor. Lacivert, mevsiminde taze ürünlerle
hazırladığı lezzetleri büyük bir titizlikle servis ediyor.
Lacivert
executive şefi Hüseyin Ceylan ve ekibi, mevsimin en taze ve
lezzetli ürünlerini doğru pişirme teknikleri ile hazırlayarak
misafirlerine sunmaya devam ediyor.
Lacivert’in
Ocak ayı boyunca dönemsel olarak sunacağı bir diğer özel lezzet
ise; ‘Hardal
Otu’.
Ege Bölgesi’nde yetişen ve ekşimsi bir tada sahip olan hardal
otu haşlama ya da kavurma olarak hazırlandıktan sonra limon ve
zeytinyağı ile harmanlanarak lezzetinin daha da belirginleşmesi
sağlanıyor. Mevsimsel yemeklerde de farkını ortaya koyan
Lacivert, hardal otunu özellikle balık yemeklerinin yanında
tamamlayıcı bir lezzet olarak sunuyor.
Ocak
ayı boyunca misafirlerin damaklarında lezzet şöleni yaşatacak
olan Dil Balığı ve Hardal Otu, Lacivert’in sunumlarıyla ayrı
bir tat kazanıyor.
***Misafirler
mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile
ücretsiz
olarak
İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile
ulaşabilirler.
Rezervasyon
için Tel: 0216 413 37 53 - 0216 413 42 24
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder